05 Temmuz 2022

Onur Erol’le Çocuklar İçin Muhteşem Şarkılar

             Çocuklarımız İçin Eğitici Ve Eğlendirici Şarkılar Yapan Onur Erol

Evet bu konuda Onur Erol’e teşekkür etmek istiyorum çocuklar İçin bu kadar şahane şarkılar söylediği için.Şarkıları hem eğitici hem eğlendirici çocuklar İçin çok tatlı.Koca internet dünyasında çocuklar  için şarkı bulmak zor oluyor hatta az desem olacak.Ama benim izlediğim kadarıyla Onur Erol şarkıları en iyiler arasında 

Bazen çocuklar hantallaşıyor devamlı ekran karşısında oturmaktan ayrıca boş diyebileceğimiz saçma içeriklerle karşılaşıyor.Çocuk sokağa çıkınca kötü arkadaştan öğrendiği saçma davranışlara benziyor internetten ve sosyal medyadaki öğrendikleri . 

Yani nasıl ev ortamından çıkan çocuklarımız sıra dışı çirkinliklerle karşılaşıyorsa internet ortamıda  aynıdır . Hele küçük çocuklarımız takip edilmezse neler izler kim bilir.Anne babalara büyük babalara büyük annelere çok iş düşüyor bu küçük canlarımız temiz ve pak interneti kullansınlar ki beyinleri abur cuburla dolmasın çünkü bu ortamda temiz eğlencelerde var . Onur Erolün şarkıları eğlendirirken  hem egzersiz yapmaya da müsait şarkılarının sözleri temiz ve yalın . Çocukları mutlu edecek cinsten.

Onur Erol ‘ un bazı şarkılarından örnekler: Teyzem geldi , nata nata limonata , dinozor , tahin pekmez , sivrisinek , baltalika gibi .

kaynak : Şemsi Sarp

Onur Erol’le muhteşem şarkılar






Hiç yorum yok:

Lezzetli Kaşarlı Mantarlı Tavuk Budu

Hanımlar Beyleri için evlilik yıl dönümlerinde bu yemeği yapabilir.Tarifi sonunda ekledim hoş bir süpriz yapmak için güzel bir tarif. Hanıml...